Foto: Henric Wauge

Intresset för att resa till Slovakien och se VM på plats har varit mycket stort. Hittills har drygt 74 000 dags-biljetter sålts enligt IIHF:s hemsida, som ger besökarna tillträde till samtliga matcher som spelas under de specifika dagen.

För den som kanske främst är intresserad av att se Sverige spela under turneringen, men samtidigt inte kommer befinna sig på plats under hela mästerskapet släpps under morgondagen de av många efterlängtade singelbiljetterna. Dessa ger i grund och botten inträde till en specifik match och är den billigaste varianten av VM-biljett.

Till vilka matcher som det kommer att finnas biljetter kvar att köpa beror helt på hur många dags-biljetter samt övriga paket som sålts, där den specifika matchen ingår. de biljetter som släpps nu är de som finns kvar till turneringen, vilket innebär att man kan behöva vara på hugget om man har en specifik match i sikte.

Biljetter till matcherna i gruppspelet kommer att kosta mellan 10-75 Euro beroende på match och sittplats, samtidigt som kvartsfinalerna ligger på 70-100 Euro. För den som vill de en semifinal eller medaljmatch på plats är prislappen 160-350 Euro styck.

>> Här kan du köpa dina VM-biljetter

Om artikelförfattaren:

Sofie Hansson – Sportskribent
sofie@vmhockey.se

>> Läs mer om mig här