Kan Tre Kronor klara av isen i Paris?

Publicerad:

Att isen som spolats under det pågående mästerskapet inte har hållit måttet är någonting som har uppmärksammats en hel del i media. Vid ett flertal gånger har matcher fått avbrutits för att man blivit tvungna att spola om isen, då den lagom till start har smält och blivit för mjuk. Arrangörerna har gått ut med att man kontrollerat det hela vid ett flertal gånger och anser att problemet inte ligger hos dem, utan att det måste handla om ett sabotage utifrån.

I Paris har det främst handlat om att isen rent generellt inte hållit någon högre kvalitet. Den schweiziska tränaren Patrick Fischer ser detta som en fördel inför torsdagens möte med Tre Kronor, som då spelar sin första match på arenan.
– Vi är vana, men för Sverige blir det en omställning, säger han till tidningen Blick.

Sabotage för Slovakien
Det är dock inte bara isen i Paris som kritiserats, utan detta gäller även den i Köln. Men detta har som tur är inte drabbat Sverige under deras matcher. Däremot har Slovakien råkat ut för det hela vid två utav sina matcher, någonting som arrangörerna ser som ett samband. För att förhindra det hela att åter ske satte man till slut in extra bevakning på arenan för att hålla koll på att ingen besökare på något vis försökte förstöra det hela.

Under tidigare möten mellan Sverige och Schweiz har majoriteten utav matcherna slutat i en svensk seger. Om detta kan ske även imorgon återstår att se. Du ser matchen i TV4 med start 20:15.

2 personer har delat med sig av sina tankar.

  1. Patrioten

    Sverige Vs Schweiz …. Det skall vi nog lätt klara av på Torsdag !!

  2. Klart spelarna klarar av isen, men klarar isen av spelarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *