Foto: Bildbyrån

Juniorkronorna starta upp säsongen senare än planerat till följd av coronapandemin. Men lagets första camp har kunnat genomföras nu i slutet av augusti istället. Under ett par dagar har laget varit samlade i Uppsala där det har tränat och spelat två träningsmatcher mot allsvenska Almtuna och hockeyettan-laget Enköpings SK.

Det blev inte helt oväntat två segrar för Juniorkronorna som i den första matchen mot Almtuna vann med 4-2. Målskyttar för Juniorkronorna i den matchen blev Helge Grans, Arvid Costmar och Alexander Holtz som gjorde två mål.

I den andra matchen som Juniorkronorna hade inplanerat under sin camp i Uppsala blev en enkel historia. Enköpings SK hade inte mycket att säga till om och matchen slutade tillslut 12-1 till Juniorkronorna. Målskyttar i matchen mot Enköping var Albert Johansson, Karl Henriksson, Lucas Raymond och Elmer Söderblom som alla gjorde varsitt mål. Alexander Holtz, Simon Holmström, Arvid Costmar och Albin Sundsvik gjorde alla två mål var.

Nästa läger för Juniorkronorna är inplanerad 2-8 november. Då är tanken att Juniorkronorna ska mäta sina krafter mot Finland, Ryssland och Tjeckien i en 4-nationsturnering.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här