Det är inte bara damkronorna som spelar matcher under helgen som kommer. Även juniorkronorna kommer ställa sig på isen och detta i en turnering på svensk mark. Mellan fredag och söndag pågår nämligen en fyra-nationsturnering på Fjällräven Center i Örnsköldsvik där Finland, Ryssland och Tjeckiens juniorer kommer att medverka. Varje dag spelas två matcher, där det svenska laget står på isen i en av dessa. Spelarna som får möjligheten att visa upp sig här är ett startskott till den trupp som senare ska tas fram till junior-VM i vinter, vilket ger dig en möjlighet till att se framtidens stora stjärnor på hemmais.

Såhär ser turneringens spelschema ut:
Fredag 24 augusti 2018
15:00 Finland-Tjeckien
19:00 Sverige-Ryssland

Lördag 25 augusti 2018
12:30 Tjeckien-Ryssland
16:30 Sverige-Finland

Söndag 26 augusti 2018
11:00 Ryssland-Finland
14:30 Sverige-Tjeckien

Följande trupp har tagits ut för att representera Sverige i turneringen:
Målvakter: Jesper Eliasson och Adam Åhman

Backar: Axel Andersson, Victor Berglund, Anton Björkman, Lukas Pilö, Simon Johansson, Jakob Ragnarsson och Calle Själin

Forwards: Filip Engarås, Albin Eriksson, Oliwer Fjellström, Pontus Holmberg, Nils Höglander, Anton Johansson, Hugo Leufvenius, Kalle Miketinac, Jacob Peterson, Filip Svenningsson, Rickard Hugg, Johan Södergran och Lukas Wernblom

För den som inte kan befinna sig på plats, men ändå vill följa Sveriges matcher kommer man kunna följa det hela via liverapportering på Svenska Hockeyförbundets hemsida.

Sofie Hansson