När du ska spela så vill du som spelare alltid få ett så högt odds som möjligt. Oddset är olika beroende på vilket spelbolag som du spelar hos. En del spelbolag erbjuder högre återbetalning på vissa spelmarknader vilket gör att det alltid är en fördel för dig som spelare att ha konton hos flera olika bolag för att jämföra vilket bolag som har det högsta oddset.

Odds på vinnare av Hockey-VM

Om vi kollar på Hockey-VM så erbjuder Comeon! oddset 3,25 på att Kanada blir mästare i årets Hockey-VM. Det kan vi enkelt jämföra med oddset hos Betsson som är 3,50. Skulle du alltså lägga ett spel hos Comeon! på 1000 kronor att Kanada vinner årets Hockey-VM och det verkligen händer så betalar Comeon! ut 3250kronor till dig. Väljer du istället att lägga samma bet hos Betsson så blir din återbetalning 3500kronor. Det är en skillnad på 250kr.

Tycker du att det är roligare att spela på en högoddsare så kan vi jämföra oddset på att Slovakien vinner årets Hockey-VM. Comeon! erbjuder dig hela 101 gånger pengarna på att Slovakien vinner Hockey-VM. Det betyder att om du spelar 1000 kr på att Slovakien vinner Hockey-VM hos Comeon! och att detta sker betalar Comeon! tillbaka hela 101000kronor till dig. Väljer du istället att lägga samma spel hos Betsson blir din vinst 25 000kronor, en skillnad på 76 000:-

I enstaka fall händer det att spelbolagen erbjuder samma odds. Vad gäller att Sverige ska vinna VM-guld i hockey-VM så erbjuder både Betsson och Comeon! oddset 5 gånger pengarna. Om vi jämför det med andra bolag så är det ett bra odds. Andra spelbolag som erbjuder odds på svensk seger i Hockey-VM är exempelvis  noaccountbet oddset hos noaccountbet är 4.93

Odds enskilda matcher under Hockey-VM

Det är inte enbart under långtidsspelen som spelbolagen erbjuder olika odds. Detta gör man även på enskilda matcher.

En svensk seger mot Tjeckien i VM-premiären under ordinarie tid kan i dagsläget spelas till oddset 1,76 hos noaccountbet medans betfair erbjuder dig oddset 1,70.

Jämför oddset på skyttekung under Hockey-VM

Här kommer du kunna läsa om vilka odds spelbolagen har på olika skyttekungar under Hockey-VM. Denna sida kommer att uppdateras när spelbolagen släpper oddset på skyttekung för Hockey-VM.

Våra bästa tips

  • Ha konton hos flera bolag
  • Kolla alltid igenom vilket bolag som erbjuder högst odds innan du lägger ditt spel
  • Var uppmärksam om ett odds sjunker snabbt