Jalla casino

Foto: Bildbyrån

Det är nu drygt en månad kvar tills hockey-VM startar och uppladdningen för Tre Kronor är i full gång. Under förra veckan spelade man ett dubbelmöte med Österrike som slutade i två svenska vinster och till helgen som kommer väntar ett ytterligare möte. Laget som man då ställer sig emot är Lettland och matcherna kommer denna gång att spelas på svensk mark.

Lettland är ett lag som under senaste vinter-OS tog sig till kvartsfinal, vilket är deras största framgång i mästerskapet. När det kommer till spel i VM har man som bäst placerat sig som sjua, vilket skedde senast 2009.

Senast Sverige ställdes mot laget var under förra årets VM-gruppspel och den gången blev det svensk vinst, vilket vi hoppas på även denna gång. Under årets världsmästerskap spelar lagen åter i samma grupp och den viktiga matchen spelas i mitten utav gruppspelet.

Annons: ⇢ NordicBet - 100% upp till 1 000 kr + 100 freespins

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Den första matchen spelas klockan 16.30 på fredag och den andra klockan 13:00 på lördag. Arenan som håller i matcherna är Scaniarinken i Södertälje och för den som inte har möjlighet att se dessa spännande matcher på plats kommer dem även att visas på Tv4 Sport.


Frölunda - Linköping
Oskarshamn - Färjestad