Foto: Bildbyrån

Nu är det dags för sista omgången i denna JVM-turnering och medaljerna ska fördelas. Vem kommer då att knipa respektive valör?

Bronsmatchen
När det gäller bronset så kan vi inte se något annat än att Ryssland vinner den matchen. Schweiz svagheter blev tydliga i gårdagens match mot Finland och de kommer att få det lika tufft mot Ryssland. Ryssland tar utan tvekan bronset.

Matchen startar kl 22.00 och sänds på SVT24.

Annons: ⇢ BETSSON: Spela på vinnaren Ryssland-Schweiz här!

 

JVM-mästare

Men finalmatchen är mycket svårare att tippa. USA ses som knapp favorit att vinna guldet. Statistiskt sett så kan jag förstå detta. USA är ett väldigt stadigt och stabilt lag, pålitliga. De kommer att gå ut och göra ett bra jobb och kämpa in i det sista.
Finland har varierat väldigt mycket i sin prestation och har bitvis sett väldigt bleka ut under turneringen. Det som däremot talar för Finland är att när de får det att funka så har de en högre högstanivå än USA.

Annons: ⇢ BETSSON: Spela på vinnaren USA-Finland här!

Det är svårt att veta vad som händer, men jag tror fortsatt på att Finland kommer att vinna detta mästerskap. De har fler spelare, än USA, som kan kliva fram och göra det lilla extra för att avgöra finalen.

Matchen spelas inatt kl 02.00 och sänds på TV4 och Cmore.

Anders Granström