Jalla casino

De svenska Juniorkronorna får nöja sig med en tredjeplats i fyrnationsturneringen i Ängelholm efter en seger på tre matcher. Sverige besegrades av Ryssland med 2-5 där William Wallinder och Oskar Magnusson blev svenska målskyttar.

Under söndagseftermiddagen så spelade Juniorkronorna mot Ryssland i Catena Arena i Ängelholm. Vid svensk seger så hade Juniorkronorna haft häng på topplaceringarna i fyrnationsturneringen. Men istället så fick Sverige se sig besegrade och hamnar trea i turneringen.

Ryssland tog ledningen i matchen i den första perioden och ökade sedan på sin ledning till 2-0 i början av den andra. Sverige fick sedan in en reducering direkt efter Rysslands mål till 2-0 när William Wallinder gav Juniorkronorna 1-2 i powerplay.

Efter det svenska reduceringsmålet så hittade Ryssland återigen in i målprotokollet och det med dubbla mål. Semyon Demidov gjorde sitt andra mål i matchen till 3-1 innan Ivan Miroshnichenko satte dit 4-1.


Annons: ⇢ LeoVegas - Sätt in 100 kr eller mer och få ett gratisspel värt 100 kr

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

AIK-forwarden Oskar Magnusson hittade sedan in med ännu en reduceringspuck för Sverige i den andra perioden som blev händelserik.

Den tredje perioden blev inte alls så händelserik som den andra och slutade 1-0 till Ryssland. Den sista matchen i fyrnationsturneringen i Ängelholm vanns av Ryssland med 5-2. Just Ryssland vinner också turneringen efter tre raka segrar. Finlands två segrar räcker för en andraplats medan Sverige kniper tredjeplatsen. Tjeckien förlorade samtliga matcher i turneringen och slutar sist.

Frölunda - Linköping
Oskarshamn - Färjestad