Även damerna spelade under veckan som passerade en viktig turnering, där matcherna varit ett bra sätt för laget att spela ihop sig ytterligare inför OS. Det hela utspelade sig på finsk mark där deltagande nationer var fem till antalet – Sverige, Finland, Ryssland, Tyskland och Sydkorea.

Utav de fyra spelade matcherna blev det seger i tre, där motståndet delvis bestod utav kommande samt möjliga OS-motståndare. Inledningsvis kunde man i tisdags besegra Tyskland med 2-3, vilket man sedan följde upp med ett förlustmöte med Ryssland.

Redan i den första perioden kunde motståndarna få in tre puckar i målet och ta ett starkt grepp om matchen. Först i den sista perioden kom Sverige igen och kunde sätta sitt första och enda mål, samtidigt som Ryssland fortsatte hålla sitt avstånd på tre mål. Slutsiffran för matchen blev slutligen 1-4.

Med en tung förlust i ryggen gick laget in med allt de hade i matchen mot Finland, som man vann med 2-1. Slutligen kunde man även besegra Japan med samma siffror.

Laget placerade sig med dessa poäng i mitten utav mini-turneringens tabell efter Ryssland och Finland. I början utav januari kommer laget att åter igen samlas för en sista generalrepetition inför resan avgår till Sydkorea.