LeoVegas

Foto: Bildbyrån

Redan innan sommaren påbörjades biljettförsäljningen till nästa års världsmästerskap i ishockey som äger rum i de schweiziska städerna Zürich och Lausanne. Vid det skedet kunde man endast köpa större biljettpaket som antingen lät dig följa ditt landslag under gruppspelet, eller se samtliga matcher i någon av värdstäderna. Från och med idag släpps ytterligare biljetter i form av dagsbiljetter.

Dagsbiljetterna brukar vara de mest populära som säljs kring mästerskapet och ger dig inträde till samtliga matcher som spelas under den enskilda dagen på Hallenstadion eller Lausanne Arena. Med dessa matcher får du se två eller tre matcher av högklassig hockey på nära håll vilket är en upplevelse som många fans vill vara med om. Priset på en dagsbiljett ligger på mellan 49-588 schweiziska franc beroende på vilken dag och arena du vill besöka. Dyrast är självklart turneringens sista dag där du får se de båda medaljmatcherna.

Biljetterna för enskilda matcher kommer att släppas först i februari eller mars och är då begränsade till antalet utifrån hur många biljetter som redan sålts till respektive match.

>> Här kan du läsa mer om de olika biljett-typerna som finns att välja mellan för hockey VM 2020

Annons: ⇢ Svenska Spel Sport & Casino - Få 100 kr extra att spela för

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-819100. Spelalagom.se

Om artikelförfattaren:

Sofie Hansson – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här