Foto: Wikimedia

Nu är det inte långt kvar tills biljetterna till 2019 års världsmästerskap i ishockey finns till försäljning. På onsdag klockan 9:19 i nästa vecka öppnar försäljningen upp via IIHF:s officiella hemsida och man har nu gått ut med vilka olika biljettyper som kommer att finnas, samt vilka priser som gäller för dessa.

Då matcherna spelas i två olika städer gäller alla olika biljettyper för en av städerna, där Sverige kommer att spela sina matcher i Bratislava. Andra priser än de som anges nedan kan gälla för grupp A som spelar i Košice.

Dagbiljetterna ger dig tillträde till alla matcher som spelas under en specifik dag under gruppspelet. Priserna för dagbiljetterna är olika beroende på vilken dag man väljer och ligger mellan 45-178 Euro. Längre fram kommer även dagbiljetter för slutspelet att släppas.

Lagbiljetter låter dig se alla gruppspelsmatcher för ett specifikt lag. Biljetterna för att följa Sverige kommer att ligga mellan 295-390 Euro.

Gruppspelsbiljetterna ger dig tillgång till hela gruppspelet och kommer att kosta mellan 985-1295 för arenan i Bratislava där Sveriges grupp spelar.

Slutspelsbiljetterna ger dig biljetter till alla slutspelsmatcher i Bratislava och kostar mellan 815-1015 Euro.

Eventbiljetterna ger dig inträde till alla matcher som spelas under mästerskapet i Bratislava, det vill säga alla matcher i Sveriges grupp samt hela slutspelet. Dessa biljetter kostar mellan 1590-2050 Euro.

Under våren kommer även biljetter till enskilda matcher att börja säljas.

Här kan du läsa mer om biljetter till VM 2019

Sofie Hansson