Betsson

Foto: Henric Wauge

Har årets turneringen fått dig att vilja se VM på plats? I så fall har du redan nu chansen att lägga vantarna på biljetter till nästa års världsmästerskap. För ett par dagar sedan öppnade nämligen internationella ishockeyförbundet upp sin biljettförsäljning till VM 2020 som spelas i Schweiz.

>> Hos Nickes.com kan du köpa din resa & biljetter till hockey VM 2020

I och med att resultatet i årets turnering ligger som grund för hur algen placerar si grupperna till nästa år är det ännu inte möjligt att köpa biljetter till enskilda matcher eller för möten mellan specifika lag. Däremot kan man beställa ett biljettpaket som ger tillträde till samtliga gruppspels- eller slutspelsmatcher i någon av värdstäderna Zürich och Lausanne. Man kan även köpa kompletta biljettpaket för respektive stad, där man då får tillträde till 34 respektive 30 matcher under turneringen som äger rum under perioden 8-24 maj nästa år.

Annons: ⇢ Svenska Spel Sport & Casino - Få 100 kr extra att spela för

Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-819100. Spelalagom.se

Det är endast en liten del av alla biljetter som släpps nu och det kommer att ske ett större släpp i höst, där man kan köpa dagsbiljetter. Under februari 2020 kommer man sedan kunna köpa biljetter till enskilda matcher, där platserna som finns är beroende av hur många biljetter som sålts vid de tidigare släppen.

Detta blir den elfte gången som världsmästerskapet för herrar spelas i Schweiz, som även är en av de nationerna som var med och startade det internationella ishockeyförbundet.