Betsson

Foto: Bildbyrån

Anders Feltenmark har varit informationsassistent åt svenska ishockeyförbundet i 24 år, men i dagarna fick han sparken av förbundet. Detta på grund av arbetsbrist, ett beslut som Feltenmark själv inte anser korrekt. 

Anders Feltenmark som jobbat på förbundets kommunikationsavdelning och varit fackklubbens ordförande på förbundet fick i fredags sparken av förbundet, beslutet är taget då det råder arbetsbrist.

Men enligt uppgifter till sportbladet så ska Feltenmark gjort en polisanmälan om sexuellt ofredande på arbetsplatsen för fyra veckor sedan, en utredning som fortfarande pågår. Det ska vara i och med denna anmälan som förbundsledningen ansett att Feltenmark har skadat sin arbetsgivare i och med hans handlingar i samband med anmälan och hans arbete som fackansvarig vid och under anmälan som har skadat hans arbetsgivare.

Enligt generalsekreterare Tommy Boustedt ska detta dock inte vara en av anledningarna till att Feltenmark ska ha få fått lämna utan det handlar om arbetsbrist, något som Feltenmark själv inte anser vara korrekt utan att det varken är mer eller mindre att göra just nu kontra hur situationen var innan.

Annons: ⇢ Betsson - Få 100 kr extra att spela för

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
[email protected]

>> Läs mer om mig här