Inte var det många som från början trodde på en svensk vinst av hockey-VM. Oddsen för att just det skulle ske var inte speciellt höga, men med tanke på insatsen under gruppspelet var det många som tvivlade  på några större framgångar för laget.
Nu när mästerskapet är över så är det bara att blicka framåt mot nästa mästerskap som sker i Vitryssland. Hur stora chanser Sverige har på att försvara sitt guld återstår att se.

Innan dess så kommer junior-VM i hockey att spelas och även detta mästerskap kommer äga rum på svensk mark. datum för detta mästerskap är mellan den 26 december 2013 och 5 januari 2014. Matcherna kommer spelas i Malmö Arena samt Malmö Isstadion och totalt kommer åtta lag delta i turneringen. Under de två senaste JVM så har det gått väldigt bra för det svenska laget. år 2012 tog man guld i finalen mot Ryssland och undre årets mästerskap knep man åt sig en silvermedalj. Kanske får man finslipa den nuvarande taktiken ytterligare för att ännu en gång lyckas ta sig högst upp på prispallen.

Förhoppningsvis kommer intresset för Junior-VM att öka då det denna gång spelas på hemmaplan och troligen kommer ett flertal av alla svenska spelbolag att erbjuda odds på matcherna. Men tills dess är det ett tag kvar, så det finns gott om tid att läsa in sig på lagen för att kunna göra en bra och genomtänkt satsning av dina pengar. Så länge kan du njuta av något av alla andra casinospel som finns tillgängliga på nätet.